Wie zijn wij?

Klein hoveniers is een dynamisch en vernieuwend hoveniersbedrijf, opgericht in 2001. Onze ervaring in het vak gaat echter veel verder terug. Doordat wij een klein bedrijf zijn, kunnen wij ons flexibel opstellen en zijn de communicatielijnen kort. Onze klanten ervaren dit als zeer prettig.

Meer

Ontwerp

U weet meestal wel wat u ongeveer wilt maar niet hoe u dat in 1 mooi ontwerp kunt integreren. Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp in kleur voor de (her-)aanleg van uw tuin. Het ontwerp wordt samen met u doorgesproken en waar nodig zullen er aanpassingen worden gedaan.

Meer

Aanleg

Een hele nieuwe tuin aanleggen, een bestaande tuin renoveren, een dakterras aankleden. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Samen met u komen we tot een plan dat we naar volle tevredenheid en met de beste materialen zullen uitvoeren. Uiteraard zijn er voor elk budget mogelijkheden.

Meer

Onderhoud

Om optimaal en langdurig van uw tuin te kunnen genieten is het van belang dat uw tuin regelmatig wordt onderhouden. U kunt dit geheel of gedeeltelijk zelf doen maar u kunt ook onze hulp inschakelen. Wij verzorgen incidenteel maar ook periodiek onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer

Welkom bij Klein hoveniers, uw vakbekwaam hovenier voor de regio Alphen aan den Rijn


U woont en/of u werkt in de regio Aalsmeer en u bent op zoek naar een ervaren, bekwame en betrouwbare partner in het groen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klein Hoveniers is gevestigd in Roelofarendsveen en heeft onder andere de regio Alphen aan den Rijn als belangrijk werkgebied. Bent u een particulier of hebt u een bedrijf en u bent op zoek naar een ervaren, bekwame en betrouwbare partner in het groen? Wij helpen u graag en vakkundig met de (her-)aanleg of het (periodiek) onderhoud van uw tuin. U kunt bij de tuinaanleg onder andere denken aan; bestrating, vlonders, pergola's, loungehoeken, terrassen, vijvers, gazons (kunstgras of graszoden). Tevens kleden wij dakterrassen aan en kunnen wij uw bedrijf voorzien van decoratieve binnenbeplanting. Op de overige pagina's van deze website vindt u meer informatie over ons bedrijf, de verschillende stappen in het traject naar een nieuwe tuin en wat wij voor u en uw tuin(plannen) kunnen betekenen. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Bekijk de mogelijkheden door op de opties links te klikken of bekijk ons fotoalbum.

 

Agenda 2015